Når skaden er sket er det vigtigt, at du vælger rigtigt

Det er nemt at miste overblikket, hvis man bliver udsat for et uheld og bilen skal på værksted. I kampens hede er det imidlertid vigtigt, at du vælger det rigtige pladeværksted til at udbedre skaden. Et forkert valg kan i værste fald betyde, at fabriksgarantien bortfalder, eller at bilens sikkerhed og køreegenskaber forringes. Audi Glostrups pladeværksted er godkendt af Audi fabrikken til at udbedre alle typer skader. Vores karrosseriteknikere har gennemgået en speciel uddannelse, og har det mest moderne udstyr og værktøj til rådighed. Derfor må vi som et af de få autoriseret værksteder, arbejde med Audi's aluminiumsbiler.

Du bestemmer selv hvor du vil have udbedret en skade

Audi Glostrup er godkendt til at samarbejde med alle forsikringsselskaber. Så selvom dit forsikringsselskab i første omgang skulle foreslå et andet værksted, kan du alligevel sikre dig at skaden bliver udbedret præcis efter fabrikkens forskrifter hos os. På den måde kan du køre trygt og sikkert videre i din bil uden problemer efter endt reparation. Vores skadecenter ligger kun 5 minutters køres fra vores hovedadresse. Vi bor nemlig på på Vallensbækvej 37-39, 2605 Brøndby

Lånebil

Nogle forsikringsselskaber tilbyder deres kunder gratis lånebil ved reparation af skader. Er det ikke tilfældet for dig, kan du leje en bil hos Audi Glostrup til en fornuftig pris, mens vi udbedre skaden på din bil.

Stenslag og glasskader

Vores specialister sikrer dig, at du altid får en løsning, der er godkendt af fabrikken, hvis du skulle få en glasskade. Hvis din bil har en forrude med indbygget antenne, regnsensor eller assistentsystemer, er det vigtigt, at du får ruden udskiftet med en original og at den monteres med den korrekte rudelim. 

Vejhjælp

Du er dækket af Audis meget omfattende Vejhjælp, når blot bilens serviceeftersyn gennemføres på vores autoriserede værksted.

Læs mere om Vejhjælp

Kontakt os

Har du brug for rådgivning i forbindelse med en skade, er du velkommen til at kontakte os på telefon 43 96 55 00 - tryk 1 for tidsbestilling.

Book tid her